sobota , 16. aprila 2022
Ne spreglejte

Otroški poganjalci za nasmejane najmlajše

Otroški poganjalci obstajajo v različnih oblikah, velikostih in barvah. Izbira poganjalca je odvisna od starosti otroka, njegovih psihofizičnih sposobnosti in ravnotežja.

Otroški poganjalec Turbo želva

Poganjalec lahko kupite otroku čim shodi, saj bo z njim pridobil dodatne motorične sposobnosti in večjo samozavest pri hoji. Za najmlajše priporočamo tako imenovane »Trunkije«, poganjalce 3 v 1, ali pa »Turbo želvo«.

Odlični in zabavni Trunkiji za potovanja

Trunkiji so posebni otroški poganjalci, ki jih lahko najmlajši uporabljajo namesto kovčka in kot prevozno sredstvo. Trunkije odprite, napolnite z otroškimi oblačili in igračami ter vašega najmlajšega prepričajte, da vse skupaj sam transportira do avtomobila.

Otroški poganjalec Trunki Zverjasec

Otrok naj se preprosto usede na udobni otroški kovček, prime in požene. V kolikor se bo malček prehitro utrudil, pa otroški poganjalci Trunki omogočajo tudi uporabo večnamenskega traku, s katerim boste malčka enostavno odvlekli za seboj.

Večnamenski poganjalci za obilico užitkov

Večnamenski poganjalci 3 v 1 ali 4 v 1 so namenjeni vsem staršem, ki želijo, da poganjalec raste skupaj z malčkom.

Otroški poganjalec 3 v 1

Na začetku lahko starši otroka vlečete s priloženim večnamenskim trakom ali ročajem, kasneje pa poganjalec preoblikujete za samostojno uporabo. Malčki bodo ob takšnih vzdržljivih poganjalcih več let brezskrbno uživali.

Turbo želva, retro raketa in Spherovelo

Vsi trije poganjalci so namenjeni malčkom z obilo energije in domišljije. Malčki se bodo z njimi odpravili v domišljijski svet poln glasbe, dogodivščin in navihanosti.

Otroški poganjalec Retro raketa

Otroški poganjalci omogočajo, da malčki pridobijo ravnotežje ter koordinacijo motoričnih sposobnosti rok in nog. Največja prednost poganjalcev Turbo želva in Retro raketa je v tem, da malčke glasba in hupa zaposlita za dolgo časa, vi pa vedno veste, kje se nahajajo.

Dirkanje v notranjih prostorih in na sprehodu v parku

Otroški poganjalci so namenjeni uporabi tako v notranjih prostorih kot tudi na prostem. Malček se na potep lahko odpravi popolnoma samostojno ali v družbi svojih prijateljev. Večina poganjalcev za najmlajše ima hupo in možnost predvajanja pesmic, s čimer bo otrok zaposlil sebe in svoje prijatelje.

O portalu babybonus

Preberite tudi

Kako otroka naučiti voziti kolo

Kako otroka naučiti voziti kolo?

Za zdrav razvoj otroka je ključnega pomena tudi njegovo ukvarjanje z različnimi športnimi dejavnostmi. Med …