četrtek , 11. februarja 2021
Ne spreglejte

Zabavna in poučna otroška darila

Želite malčka razveseliti z novo igračko, saj obožujete pogled na njegov pristen nasmeh? Morda iščete zanimivo darilo za njegov rojstni dan? Darilo je zares nekaj čudovitega, nekaj kar otroka osreči in mu polepša življenje. Hkrati so otroška darila lahko tudi funkcionalna, prikupna, poučna in interaktivna. Dovolite, da vam v nadaljevanju podamo nekaj odličnih idej.

Zabavne interaktivne igrače

Otroke nasmejijo ponavljajoči se gibi, glasba in navihana dejanja. Verjetno ste se že kdaj od srca nasmejali malčku, ki se je hihital ob pritiskanju gumbov na svoji glasbeni igrački.

Glasbena igrača

Malčkom, ki so komaj shodili, torej podarite interaktivna in zabavna darila za otroke. Glasnejša kot bo igrača, raje jo bodo imeli. Fantkom podarite velik in glasen avtomobilček, dekletom pa barvite klaviature.

Otroška darila iz naravnih materialov

Starše nadvse skrbijo barve, gumbi, našitki na igračah in podobne malenkosti. V kolikor želite, da bo vaše presenečenje dobro sprejeto, poskrbite, da je narejeno iz naravnih materialov. Na srečo takšna otroška darila zopet postajajo vse bolj v modi.

Mlajšim malčkom podarite lesene sestavljanke, ropotuljice in podobno. Malce večje presenetite kar s plišastimi igračkami brez gumbkov in našitkov. Najbolje je, da preverite, da imajo oči, nos in usta samo narisane ali morda obšite. Na ta način bodo starši vedno prepričani, da je igrača popolnoma varna.

Sestavljanke in igrače iz več delov

Darila za otroke so zabavni pripomočki za učenje ter izboljševanje motoričnih, govornih in miselnih sposobnosti. Namenjene so tudi boljši socializaciji in razvijanju družabnih sposobnosti otrok.

Otroška darila

Za vzpodbujanje domišljije in motoričnih sposobnosti so nadvse primerna otroška darila v obliki različnih sestavljank. Malčki lahko izbirajo med več vrstami lesenih sestavljank z velikimi kosi. Malce večji se lahko z vašo pomočjo lotijo tudi bolj zahtevnih 3D sestavljank. S slednjimi boste poskrbeli za veliko mero zabave, razmišljanja, prilagajanja in ustvarjanja.

Rekreativna darila

Za kurjenje odvečne energije pa izberite darila za otroke, kot so poganjalci, skiroji, tricikli, vozovi za vožnjo in podobno. Vsi so namenjeni rekreaciji, druženju in izboljšanju socialnih veščin otrok. Poleg tega bodo otroci izboljšali koordinacijo rok in nog ter svoje motorične sposobnosti. S svojimi vrstniki bodo brezskrbno tekmovali in dirkali naokoli. Pokurili bodo odvečno energijo in se obenem tudi zabavali.

Predstavili smo vam zanimiva otroška darila, nad katerimi bodo malčki zagotovo navdušeni. Že veste, katero darilo boste izbrali?

O portalu babybonus

Preberite tudi

Vam je všeč igra Naseljenci otoka Catan?

Ljudje poznamo različne družabne igre. Nekatere so brezplačne, saj so plod naše domišljije, nekatere pa …